Vali Yardımcısı Özkan İsim Benzerliğinin Kurbanı Oldu

Sosyal paylaşım sitesi twitter’ı aktif olarak kullanan Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, bir internet...

Sosyal paylaşım sitesi twitter’ı aktif olarak kullanan Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, bir internet sitesinde yer alan haberde isim benzerliğinden ötürü kendi fotoğrafının kullanıldığını belirtti.

Vali Yardımcısı Özkan, Saadet Partisi’nin tek listeyle yapılan Keşan İlçe Teşkilatı seçimlerini kazanan Ayhan Özkan’la olan isim benzerliğinin kurbanı oldu. Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’na Ayhan Özkan’ın seçildiğinin ifade edildiği bir internet sitesindeki habere kendi fotoğrafının konulduğunu fark eden Vali Yardımcısı Özkan, söz konusu internet sitesine ulaşarak fotoğrafını kaldırdı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak tepkisini, twitter’daki hesabından “Ne güzel! CV'me ekleyeceğim bir sıfatım daha oldu” diyerek dile getiren Vali Yardımcısı Özkan, fotoğrafının kaldırılmasının ardından söz konusu internet sitesine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: