Vali Yenigün: Özgürce yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz

Erzincan Valisi Selman Yenigün, vatan toprakları içinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşayabilme özgürlüğünü şehit...

Erzincan Valisi Selman Yenigün, vatan toprakları içinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşayabilme özgürlüğünü şehit ve gazilere borçlu olduklarını söyledi.

Vali Selman Yenigün ve beraberinde Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Serhat Önder ile birlikte Şehit Aileleri Koruma Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi Başkanı Sabri Taş, “Her zaman devletimizin ve mülki amirlerimizin derneğimize verdiği desteklerinden ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Selman Yenigün ise “Hür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu gazilerimize, şehitlerimize borçluyuz. Onun için şehit ailelerimize ve gazilerimize ne kadar ilgi göstersek, onlara olan borcumuzu ödemiş sayılmayız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi Başkanı Sabri Taş tarafından Vali Selman Yenigün’e günün anısına bakır işlemeli hediye takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz