Vali Yenigün tren garını gezdi

Erzincan Valisi Selman Yenigün, tren garında incelemelerde bulunarak Devlet Demiryolları (DDY) İşletme Müdürü Yusuf Kenan...

Erzincan Valisi Selman Yenigün, tren garında incelemelerde bulunarak Devlet Demiryolları (DDY) İşletme Müdürü Yusuf Kenan Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Yenigün, tren garı binası, tren sefer sayıları, personel bilgileri hakkında bilgiler aldıktan sonra Anadolu Meslek Lisesi Raylı Sistemler Teknolojisi TCDD Eğitim Birimi'ne geçti. Burada da incelemelerde bulunan Vali Selman Yenigün, DDY İşletmesi Müdürü Yusuf Kenan Aydın tarafından eğitim birimi hakkında verilen brifingi dinledi. Yusuf Kenan Aydın, Anadolu Meslek Lisesi'ne bağlı bu eğitim biriminde lise 11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin hem normal eğitim, hem de uygulamalı eğitim gördüklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

TRENMATİK SİSTEMİ TANITILDI

Tren garını gezen Vali Yenigün’e DDY Gar Müdürü Şükrü Demir tarafından vatandaşların sıra beklemeden kredi kartı ile biletlerini kendilerinin alabileceği 'Trenmatik' sistemi tanıtıldı. Sistemle vatandaşların sıra beklemeden biletlerini alabileceğini vurgulayan Gar Müdürü Şükrü Demir, “Amacımız; vatandaşımıza en kaliteli ve hızlı hizmeti verebilmek, bu yeni uygulama ile vatandaşlarımız kredi kartı ile sıra beklemeden biletleri Trenmatik üzerinden alabilecekler.” dedi.

Vali Selman Yenigün, “İşletme Müdürü Yusuf Kenan Aydın, Gar Müdürü Şükrü Demir ve sizlerin nezdinde DDY personellerine özverili çalışmaları ve vatandaş odaklı başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Temenni ediyorum ki, bu hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmalarınız daha da başarılı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz