Vali Yenigün Ve Başkan Çakır Voleybol Oynadılar

Avrupa Obezite Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, çocuklarla...

Avrupa Obezite Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, çocuklarla birlikte voleybol oynadılar.

22 Mayıs Avrupa Obezite Günü dolayısıyla Engelliler Parkı'nda yoğun katılımlı bir program düzenlendi.

Vali Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Sağlık İl Müdürü Mesut Turan, ve çeşitli branşlardan onlarca sporcunun katıldığı programda, davetliler obeziteye karşı spor yaptılar.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Sağlık İl Müdürü Mesut Turan, son yıllarda Dünya genelinde en büyük sağlık sorunları arasında yer alan obezite konusuna değindi.

Reklam
Reklam

Ardından Vali Selman Yenigün, yaptığı konuşmada sağlıklı nesiller için sporun büyük önemi olduğunu hatırlatarak, 7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet etti.

Konuşmaların ardından çeşitli branşlardaki sporcular gösteri düzenlediler. Vali Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, park içerisinde sporcular ile birlikte voleybol oynadılar.

Program, karatecilerin gösterisi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: