Vali Yerikaya, “gençlerimizi Kahve Köşelerinden Kurtarmak İçin Spor Tesisleri Açmalıyız”

Gençliğin kahvehane köşelerinden, internet başından kurtarılması gerektiğini kaydeden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, gençlerin sağlıklı yaşam...

Gençliğin kahvehane köşelerinden, internet başından kurtarılması gerektiğini kaydeden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, gençlerin sağlıklı yaşam alanlarında bedensel gelişimlerini sürdürmelerini sağlamak amacıyla modern spor komplekslerinin hizmete açılması gerektiğini belirti.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Malkara ilçesini ziyaret etti. Vali Ali Yerlikaya, Malkara’da ilçe hükümet konağı önünde Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, İl Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Reklam
Reklam

Kaymakamlıkta konuşan Vali Yerlikaya, “Gittiğimiz her yerde her zaman dile getirdiğimiz bir şey var. O da samimiyet ve eşitlik. Zamanı geldiğinde sırası ile tüm STK’larımızı ziyaret edeceğiz. O yerin sorunlarını onlardan da görüş alarak çözmeye çalışacağız. Şehrimizle ilgili olarak sanayinin hakkı verilmeye çalışılırken de ilimizin ve ilçelerimizin aynı zamanda bir tarım ve ticaret merkezleri olduklarını gerçekliğini de göz ardı etmeyeceğiz. Bu doğrultuda tutamayacağımız sözler vermekten de her zaman uzak duracağız” dedi. Daha sonra Kaymakam Mahmut Halal’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık çıkışı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yerlikaya, ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Malkara Stadı’nda incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, stadın 2013 yılında yenileneceğini kaydetti. Modern spor tesisleri yaparak gençlerin kahvehane köşelerinden kurtulacağını aktaran Vali Yerlikaya, “Gördüğüm kadarıyla ilçemizde genç nüfus oldukça fazla. Gençliğin kahvehane köşelerinden, internet başından kurtarılarak sağlıklı yaşam alanlarında bedensel gelişimlerini sürdürmelerini sağlamak amacıyla modern spor komplekslerinin hizmete açılması gerekiyor. 2013 yılında ilçe stadyumunun bambaşka bir çehreye bürünmesi için gereken katkıyı yapıp çalışmalarında o doğrultuda süreceğini söyleyerek geleceğe dönük modern bir stad inşa edilecektir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: