Vali Yerlikaya Gezilerini Sürdürüyor

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Çorlu`ya bağlı beldelerden Yenice, Velimeşe, Marmaracık, Ulaş ve Misinli Beldelerine ziyaretler...

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Çorlu`ya bağlı beldelerden Yenice, Velimeşe, Marmaracık, Ulaş ve Misinli Beldelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya ziyaretleri sırasında beldelerin belediye başkanları ile bir araya gelerek bilgiler aldı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Çorlu ilçesine bağlı, Yenice, Velimeşe, Marmaracık Ulaş ve Misinli Belde Belediyelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya ziyaretler sırasında belediye başkanları ile makamlarında bir araya gelerek beldeleri ile ilgili bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanın da eşlik ettiği Vali Yerlikaya ilk ziyaretinde Yenice Beldesini ve belediye başkanı Mızrap Topaloğlu`nu ziyaret etti.

Burada bir süre Belediye Başkanı Topaloğlu ile görüşen Vali Yerlikaya belde halkı hakkında bilgiler aldı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya daha sonra Velimeşe Beldesine hareket etti. Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından karşılanan Vali Yerlikaya’ya burada meşhur Velimeşe bozası da ikram edildi.

Daha sonra ise Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den belde hakkında bilgiler alan Vali Yerlikaya buradan Marmaracık Beldesine geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Bulut tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya başkan Hüseyin Bulut ile görüşerek belde hakkında bilgiler aldı. Daha sora Ulaş Beldesine geçen Vali Yerlikaya, Kaymakam Doğan ve beraberindeki heyet burada Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray ile bir süre görüşerek bilgiler aldı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ziyaretlerinin sonuncusunu ise Misinli Beldesine gerçekleştirdi. Vali Ali Yerlikaya’yı belde Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman ve meclis üyeleri karşıladı. Vali Yerlikaya burada da belediye başkanının makamında belde hakkında bilgiler alarak ziyaret programını tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz