Vali Yerlikaya’dan Deri Osb’ye Ziyaret

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.Vali Ali Yerlikaya, Çorlu Deri...

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Vali Ali Yerlikaya, Çorlu Deri OSB’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Yerlikaya'ya Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman tarafından OSB’nin işleyişi hakkında bilgi verildi.

Vali Ali Yerlikaya, Deri OSB Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Vali Yerlikaya, 2007 yılı Temmuz ayında hizmete giren ve Çorlu Deri OSB dışındaki diğer sanayi kuruluşlarına da örnek gösterilen 36 bin metre küp kapasiteli ve fiziksel, kimyasal, biyolojik arıtma ve çamur susuzlaştırma üniteleri olmak üzere 4 ana kısımdan oluşan atıksu arıtma tesisi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Vali Ali Yerlikaya Deri OSB’deki ziyareti sırasında bir deri fabrikasını ziyaret etti.

Fabrikayı gezen Vali Yerlikaya’ya fabrika müdürü tarafından derinin fiziksel ve kimyasal işlemlere tabi tutulup kullanılacak hale getirildiği ortam gezdirilerek fabrika hakkında bilgi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: