Vali Yılmaz, Başkan Akkaya'yı Ziyaret Etti

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesi belediye birimlerini gezen Vali Yılmaz, belediye çalışanları ile selamlaşarak, bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, belediyenin güzel çalışmalara imza attığını bildirdi.

Burdur gibi tarihi açıdan zengin bir ilde bulunmanın kendisi için büyük bir şeref olduğunu ifade eden Yılmaz, "Belediye Başkanı ile güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Mahalli yöneticiler hakikaten çok kıymetli ve onlarla ortak çalışacağız. İnşallah ortaya güzel bir çalışma çıkarırız. Ama dediğim gibi ilk evvela kültürümüze, geleneklerimize ve göreneklerimize ağırlık vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akkaya ise ortak çalışmalardan büyük mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: