Vali Yılmaz Pınarbaşı Ve Sarız İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Şerif Yılmaz Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.Kayseri Valisi Şerif Yılmaz incelemelerde bulunmak üzere...

Vali Şerif Yılmaz Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz incelemelerde bulunmak üzere Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini ziyaret etti ve ilçeler hakkında bilgi aldı. İlk olarak Pınarbaşı’nı ziyaret eden, Yılmaz’ı ve Kayseri’nin mülki idari amirlerini Pınarbaşı ilçesindeki idareciler karşıladı.

Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy’dan ilçe hakkında bilgi aldı. Hükümet Konağı ziyaretinin ardından Pınarbaşı Belediye Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz, belediyenin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Yılmaz, intihar saldırısının olduğu yerde incelemelerde bulundu. Yılmaz ve beraberindekiler, Pınarbaşı ziyaretinin ardından Sarız’a hareket etti.

Sarız Hükümet Konağı’na gelen Yılmaz, Sarız Kaymakamı Mustafa Mendeş’den ilçenin ekonomisi, nüfusu, eğitimi ve idari işleri hakkında bilgiler aldı. Sarız Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Yılmaz, belediye başkanında Sarız ile ilgili bilgi edindi.

Vali Yılmaz, ilçe ziyareti sırasında ilçe halkı ile de sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Yılmaz, Sarız ziyaretinde yol kenarında duran çocuklara ise şeker dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: