Vali Yılmaz, Sanayi Sitesi Inşaatını Inceledi

Vali Nurettin Yılmaz, Güroymak'ta yapımı devam eden küçük sanayi sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Nurettin Yılmaz, Güroymak'ta yapımı devam eden küçük sanayi sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yapımı devam eden küçük sanayi sitesinin bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Sitede 61 işyeri bulunduğunu ve bu iş yerlerinin önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"2010 yılında inşaatına başlanan sanayi sitesinde çatı kaplamaları, boya ve camların yapımı sürüyor. Bugüne kadar siteye 3 milyon 55 bin lira ödenek harcandı. Bu da inşaatın yüzde 95'lik kısmının tamamlandığını gösteriyor. İşin toplam bedeli 4 milyon liradır. Talep olursa ek olarak 20 işyeri için de arsamız var. Buradan kimse işyeri almak istemiyordu. Ancak bu işyerlerinin fiyatı şimdiden 100 bin liraya çıktı. Bu da ilçede yaşam kalitesinin de arttığının göstergesidir."

Reklam
Reklam

Güroymak'ın kalkınmaya müsait bir yer olduğuna dikkati çeken Yılmaz, sitenin esnafa hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muhabir: Yunus Okur / Berin Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz