Vali Yılmaz, Tavşanlı Osb'yi İnceledi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.Yılmaz, Tavşanlı ilçe ziyaretinin ardından...

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Yılmaz, Tavşanlı ilçe ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak Tavşanlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Uz ve Yönetim Kurulu üyesi Davut Efe'den bilgiler alarak istek ve arzularını dinledi.

Daha sonra Nursan Kablo Fabrikasını gezen Yılmaz, burada da Genel Müdür Ali Kaan Yamakoğlu ve Fabrika Direktörü Güven Dalkılıç'tan üretim ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nde toplamda 15 firmaya parsel tahsisi yapıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz'ın OSB ziyaretinde Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay ve daire müdürleri de iştirak etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: