Vali Yılmaz Türkiye Hafızlık Şampiyonu Enes Akıncı’yı Ödüllendirdi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Türkiye Hafızlık Şampiyonu Enes Akıncı makamında ağırladı ve kendisini başarısından dolayı...

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Türkiye Hafızlık Şampiyonu Enes Akıncı makamında ağırladı ve kendisini başarısından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen, Türkiye İmam Hatip Liseleri Arası, Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması’nda gösterdiği başarısıyla Türkiye birincisi olan Enes Akıncı, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zekeriya Güzeldal ve Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gedik ile birlikte, Vali Adnan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz, “Enes’in konuşması, duaları, Allah vergisi. Kendisi de çalışmış, gayret etmiş. Ailesini tebrik etmek lazım. Güzel Düzce’mizde, Eneslerin sayısının çoğalmasını isteriz. Bu mübarek ve bereketli Düzce’mizde, Enes gibi kardeşlerimize el vermemiz, omuz, güç vermemiz lazım. Onun için elimizden geleni, sevgiyi, sahiplenmeyi göstermek lazım. Enes bizim için bir simgedir, inançla, sevgiyle, azimle ve kararlılıkla, Enes gibi evlatlarımız çoğalacaktır. Çocuklara hedef gösterecek olursak, o hedefin Enes gibi olması lazım. Ülkem adına, Düzce’m adına Enesler büyük bir şanstır, büyük bir kazançtır, çok büyük bir değerdir. Biz bu pırlantaları çoğaltacağız” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Adnan Yılmaz Enes Akancı’ya çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz