Vali Yılmaz’ın 10 Kasım Mesajı

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yıldönümü sebebiyle anma mesajı...

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayınladı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz mesajında, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü aramızdan ayrılmasının 74. senesinde bir kez daha minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Türk milleti, dün olduğu gibi bugün de gönlündeki Atatürk sevgisiyle, çağdaş değerlere ve cumhuriyete olan bağlılığı ile Büyük Önder’in açtığı yolda ilerlemektedir. Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizin hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Atatürk’ün bizlere yüklediği tarihi görev; Anayasamızda ifadesini bulan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmaktır" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz, Atatürk'ün bıraktığı değerlere sahip çıkmanın onur, o değerleri gelecek nesillere aktarmanın ise en büyük görev olduğunu belirttiği mesajında, "Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarına, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm şahsiyetlere, bu Vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” sözlerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: