Vali Yılmaz’ın Eşi Aysel Yılmaz Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Düzce?Valisi Adnan Yılmaz’ın eşi Aysel Yılmaz Fehmi Öney Sevgi Evlerini ziyaret etti.Aysel Yılmaz, Düzce Fehmi...

Düzce?Valisi Adnan Yılmaz’ın eşi Aysel Yılmaz Fehmi Öney Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Aysel Yılmaz, Düzce Fehmi Öney Sevgi?Evlerinde kalan çocuklarla bir gün geçirdi. Hayırsever Şükran Öney’in de hazır bulunduğu Yılmaz’ın ziyaretine protokol eşleri de katıldı.

Aysel Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Düzce’de temsil ettiği Gönül Elçileri projesini anlattı. Koruyucu Aile hakkında da geniş ve detaylı bilgiler vererek projenin hedeflerini paylaştı.

Reklam
Reklam

Aysel Yılmaz Düzce’de kimsesiz çocuklar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca başlatılan Gönül Elçileri Projesinin hayata geçirildiğini söyledi. “Düzce’de korunmaya muhtaç 160 çocuğumuzun vebali hepimizindir” diyen Yılmaz “Manevi olarak bu proje üzerinde çalışmamız bizleri huzurlu mutlu kılacaktır. Sevginizi ertelemeyiniz. Çocuklarımız her türlü gelebilecek oluşabilecek tehlikelere karşı uzak tutulup korunacaktır. Bu Salonumuzda bulunan davetlileri Gönül Elçileri Olmaya davet ediyorum” dedi.

Ziyaret sırasında yer alan bayanlardan destek isteyen Aysel Yılmaz “Bireyselleşen bir dünyada fert kimliğimizin ön plana çıktığı günümüzde kendi benliğini unutup, sosyal sorumluluk adına çalışacak ülkemiz gençliği için özveride bulunacak siz değerli misafirlerin bu projeye katılımlarınızı, desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sırasında öğrenciler tarafından hazırlanan Gönül Elçilerinin logosunun işlendiği bir pano hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: