Vali Yüksel: Kameraman Oflaz'ın Yaralandığı Olayın Takipçisiyiz

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Dikmen Vadisi’nde yaşanan olaylarda pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralanan Cihan...

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Dikmen Vadisi’nde yaşanan olaylarda pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralanan Cihan Haber Ajansı (Cihan) kameramanı Bilal Oflaz’ın durumu hakkında bilgi verdi. Zanlıların yakalandığını belirten Vali Yüksel, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Vali Yüksel, yaptığı açıklamada, Dikmen Vadisi’nde yaşanan olaylarda ateşli silahla yaralanan Kameraman Bilal Oflaz’ın sabah saatlerinde ameliyat geçirdiğini söyledi. Oflaz’ın durumunun iyi olduğunu belirten Vali Yüksel, “Şunu bilmenizi isterim; Ankara’da huzur ve güvenliği bozacak hiçbir davranışa izin vermeyiz. Oradaki kentsel dönüşüm ve kaçak yapılaşma ilişkileri hukuksal boyutuyla elbette bir şey ifade eder. Ancak biz Ankara’nın hiçbir yerinde sopayla silahla hak arama iş ve işlemini asla kabul etmeyiz. Ankara’da herkes için hukuk kanalları açık ama hak ve hukukun bu yolla alınabilmesi gibi bir davranışa asla izin vermeyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

'Biz hukukumuzu silahla sopayla koruyacağız' diyen kişilere izin verilmeyeceğini kaydeden Vali Yüksel, bir daha böyle bir olayın yaşanmasına izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Yaşanan olayla ilgili zanlıların yakalandığını söyleyen Alaaddin Yüksel, olayı yakından takip ettiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: