Vali Yüksel, Kaymakamlarla 2012'yi Değerlendirdi

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, kaymakamlar ile bir araya gelerek 2012 yılı genel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi....

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, kaymakamlar ile bir araya gelerek 2012 yılı genel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara Valiliği'nde yapılan toplantıda konuşan Vali Yüksel, “Ankara’da özellikle ve öncelikle yapmamız gereken; Ankara için ortak hedefte buluşan ve Ankara heyecanını yüreğinde taşıyan bizlerin Ankara’yı farklılaştırma stratejilerini etkinleştirerek takım oyunu oynamada gayretlerimizi artırmamızdır.” dedi. İlin dinamiklerini harekete geçirmede öncelikle koordinasyonun önemine dikkati çeken Vali Yüksel, şunları söyledi: “Merkezi planlama ve yeterli ödeneklerle desteklenecek ve güçlendirilecek yatırım ve hizmetlerin; il valisi olarak başta ben olmak üzere siz kaymakamlarımızla ve tüm sıralı görev kademelerindeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte takım çalışması ruhuyla üstün gayret ve sorumlu hizmet anlayışı içerisinde doğru planlayarak, derhal uygulayarak ve aralıksız denetleyerek zamanında ve amaca uygun olarak gerçekleştirme azim ve kararlılığı içerisinde olmamız gerektiğini bilhassa belirtmek isterim.”

Reklam
Reklam

Ankara’nın bir dünya şehri olarak önemli özellikler taşıdığını söyleyen Vali Yüksel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir şehrin uluslararası rekabet pozisyonunun bilinmesi ve buna göre rekabet stratejilerinin somut olarak belirlenerek geliştirilmesi o şehirde sorumluluk üstlenmiş idari oyuncuların yapması gereken en önemli husustur. Hepimiz biliyoruz ki dünya şehri yaratmada esas olan, sürdürülebilir rekabet avantajının yakalanmasıdır. Bunun yegane yolu da kentsel kalitenin artırılması, Ankara’nın marka gücünün yükseltilmesidir.”

Vali Yüksel, Ankara mülki idare amirlerinin şu dört başlığı daima göz önünde bulundurması gerektiğini söyledi. Yüksel, “İş ve işlemleriniz hukuka uygun olsun; ikincisi, vatandaşla ilişkilerde insan haklarını daima ön planda tutun; üçüncüsü, size erişimi sağlayın ve sorunlara çabuk ulaşın ve nihayet hep çözümden yana olun.” dedi.

Toplantıda 2012 yılının da genel değerlendirmesini yapan Vali Yüksel, 2012'yi yatırım ve hizmetler itibariyle son derece başarılı geçirdiklerini belirterek, gelecek yıl daha tempolu ve sonuç alan çalışmalarla başarıların taçlandırılmasını beklediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Vali Yüksel’in konuşmasından sonra kaymakamlar söz alarak ilçelerde yürütülen faaliyetler ve sorunlar hakkında sunumlarını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: