Vali Yüksel Taksicilerin Dertlerini Dinledi

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, katıldığı iftar programının ardından Ankara Garı yanındaki taksi durağını ziyaret etti. Yüksel, taksicilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, katıldığı iftar programının ardından Ankara Garı yanındaki taksi durağını ziyaret etti. Yüksel, taksicilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yüksel katıldığı bir iftar programının ardından Gar Taksi Durağına ziyarette bulundu. Burada taksicilerin sorunlarını dinleyen ve notlar alan Yüksel, sorunların çözümü konusunda her türlü desteği vereceğini söyledi. Durak esnafının özellikle araç depolama konusunda problemlerin olduğunu belirtmesi üzerine ise Yüksel, konuyla ilgili gerekli birimlerle görüşmeler yapacağını ve sonucu duraktaki arkadaşlarla paylaşacağını ifade etti. Ankara’nın dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerektiğini belirten Vali Yüksel, Ankara’nın ortak akılda buluşması ve bunun da herkes tarafından fark edilebilmesi gerektiğini vurguladı. Yüksel, fark edilebilirlik konusunda taksici esnafına da büyük görev düştüğüne dikkati çekti. Taksi Durağını ziyareti sırasında Almanya’dan gelen gurbetçi bir ailenin kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Yüksel, aile ile fotoğraf çektirdi ve çocuklara da çeşitli armağanlar verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: