Vali Yüksel, Yangın Mağduru Esnaflarla Görüştü

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Yunus Emre Halk Çarşısı’ndaki yangınla ilgili olarak Yunus Emre Halk Çarşısı...

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Yunus Emre Halk Çarşısı’ndaki yangınla ilgili olarak Yunus Emre Halk Çarşısı Derneği yöneticileri ve yangından zarar gören esnafla görüştü.

Ankara Valiliği’nde yapılan görüşmede yangının 33 numaralı bilgisayar malzemeleri satan işyerindeki elektrik kontağından çıktığını açıklayan Vali Yüksel, Valilik olarak esnafın yanında olduklarını belirtti. Yangından etkilenen esnaf için yeni ve modern bir çarşının yapımı ile ilgili çalışmaların takipçisi olacaklarını açıklayan Yüksel, yangından etkilenen esnaflara maddi destek sağlayacaklarını ifade ederek, “Ankara Valiliği olarak milletin kafasını karıştırmadan yangından mağdur olan esnaflarla birlikte gönüllerdeki yangını söndürmenin yolunu arayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: