Vali Yurdakul, Amerika Gezisini Değerlendirdi

Amerika'da gezi ve incelemelerde bulunan Vali Veysel Yurdakul, izlenimlerini gazetecilerle paylaştı.

Amerika'da gezi ve incelemelerde bulunan Vali Veysel Yurdakul, izlenimlerini gazetecilerle paylaştı.

Vali Yurdakul, konuşmasında, Türkiye ile ABD'nin birbirine karşı üstünlüklerinin bulunduğunu belirterek, bu üstünlüklerin çeşitli sektörlere yayıldığını söyledi.

Gezide çeşitli incelemeler yaptığını ve görüşmeler sonrası bazı yetkilileri Bitlis'e davet ettiğini ifade eden Yurdakul, demokrasinin en ince şekilde işlendiği Amerika'da, Türkiye'nin son yıllarda ekonomide yaşadığı gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Yurdakul, "Amerika'da 4 gün süren bir gezi yaptık. Bu gezide çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bürokrasi, son yıllarda Türkiye'nin ekonomik alanda yakaladığı başarıyı merak ediyor. Bölgede yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Görüşmelerimizde bazı valileri ve bürokratları, Bitlis'e davet ettik. Bu gezinin yansımasını ilerleyen zamanlarda göreceğiz" dedi.

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: