Vali Yurdakul, Güroymak’ta Açılan Tekstil Atölyesinde Incelemelerde Bulundu

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Nur Tekstil şirketi tarafından Bitlis’in Güroymak ilçesindeki eski tütün tekel deposunda...

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Nur Tekstil şirketi tarafından Bitlis’in Güroymak ilçesindeki eski tütün tekel deposunda açılan tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu.

Bir süre önce üretime başlayan tekstil atölyesini dolaşan ve İŞKUR destekli olarak atölyede çalıştırılan işçilerle konuşan Vali Yurdakul, şirket yetkililerinden atölye ile ilgili bilgi aldı.

Kursiyerlere başarı dileğinde bulunan Vali Yurdakul, bu ve benzeri istihdam sağlayan iş yerlerinin kapasitesini artırmak amacıyla gereken yardım ve desteklerin verileceğini belirterek, “Bu işletmemizde, İŞKURr destekli olarak 100 kursiyer, 4 usta öğretici ve 2 baş usta olmak üzere toplam 106 kişiye kurs verilmeye başlandı.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Yurdakul, ayrıca, Güroymak’ta böyle bir işletmenin açılmasına destek veren Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, Bitlis İŞKUR İl Müdürü Alaattin Aslan, işletme sahipleri, ilgili kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Vali Yurdakul’a; incelemelerinde Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Alaattin Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Toy eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: