Vali Yurdakul’dan Anaokuluna Ziyaret

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Yükseliş İlköğretim Okulu ana sınıfını ziyaret ederek, minik öğrencilerle yakından ilgilendi.Veysel...

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Yükseliş İlköğretim Okulu ana sınıfını ziyaret ederek, minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Veysel Yurdakul, il çapında başlattığı okul ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yükseliş İlköğretim Okulu'na gelen Yurdakul, sınıflarında ziyaret ettiği minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Yurdakul, öğrencilere ileride hangi mesleği yapmak istediklerini sordu.

Bu tür ziyaretlerinin bundan sonra da süreceğini belirten Yurdakul, “Okullarımızdaki ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugünde ana sınıfımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimizle sohbet edip yöneticilerden eksiklikleri hakkında bilgi aldık. Okullardaki eksiklikleri yerinde görüp çözüyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz