Vali Yurdakul’dan Tatvan Yibo’ya Ziyaret

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Tatvan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu (YİBO) ziyaret etti.Okulla ilgili okul yönetimi...

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Tatvan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu (YİBO) ziyaret etti.

Okulla ilgili okul yönetimi ve Tatvan Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar’dan bilgi alan Vali Yurdakul, daha sonra sınıflarda ders gören öğrencileri ziyaret etti. Sınıfta öğrencilerle bir süre sohbet eden Yurdakul, onlara hangi mesleği tercih edeceklerini sordu.

Okul ziyaretinde konuşan Vali Veysel Yurdakul, Bitlis’te eğitim seviyesinin ve şartların her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Kendilerinin okumak isteyen ve okuyan herkesin yanında olduklarını kaydeden Yurdakul, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencileri sık sık okullarında ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Vali Yurdakul’a okul ziyaretinde Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar ve Tatvan Emniyet Müdürü Hikmet Başer eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: