Vali Yurdakul'un Okul Ziyareti

Vali Veysel Yurdakul, Vilayetler Birliği Anaokulu'nu ziyaret etti.

Vali Veysel Yurdakul, Vilayetler Birliği Anaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette minik öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Yurdakul, anaokulları dahil tüm okullardaki öğrenci ve öğretmenlerle, el ele vererek, eğitimin çıtasını yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda bazen günde 3 okul veya pansiyon ziyaret ettiğini ifade eden Yurdakul, kentteki eğitim kurumlarını tek tek gezdiğini belirtti.

Bitlis'in, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Türkiye genelinde geçen yıl 70'inci sırada yer aldığını anımsatan Yurdakul, Bitlis'in bu yıl ise 66'ncı sırada olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Bu yıl en az iki dalda derece almayı amaçladıklarını ifade eden Yurdakul, öğretmenlerle yaptığı toplantının ardından okuldan ayrıldı.

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: