Vali'den Başarılı Sporculara Ödül

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Dereceye giren sporcular, Vali Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Vali Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, kendilerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Vadi Spor Kulübü Başkanı Selahattin Çöpten de Eskişehir'de 28-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya 32 ilden 600'e yakın sporcunun katıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Şampiyona sonucunda üç Türkiye birinciliği ve iki Türkiye üçüncülüğü aldıklarını ifade eden Çöpten, "Birinci olan Esra Kesim ve Fatih Aydın, eylülde Brezilya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılacak" dedi.

Vali Özcan, ziyaretin sonunda şampiyonada 70 kiloda Türkiye birincisi olan Esra Kesim, 65 kiloda Türkiye birincisi olan Fatih Aydın ve 60 kiloda üniversitelerarası Türkiye birincisi olan Selçuk Kömür ile Bedensel Engelliler Türkiye üçüncüleri olan 90 kiloda Şaban Mazak ve 75 kiloda Osman Gönül'e altın hediye etti.

Muhabir: Özgür Alantor/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: