Validen eşek istedi

Mardin'de bel fıtığı rahatsızlığı bulunan hamal İbrahim Gürcüoğlu, eşeği ölünce Vali Turhan Ayvaz'dan eşek istedi.

Mardin'de bel fıtığı rahatsızlığı bulunan 30 yaşındaki İbrahim Gürcüoğlu, hamallık yaparken kullandığı eşeğinin ölmesi üzerine Vali Turhan Ayvaz'ın makamına giderek, kendisine bir eşek alınmasını istedi. Vali Ayvaz, ilgililere Gürcüoğlu'na bir eşek alınması talimatını verdi.

Mardin'de hamallık yaparak geçimini sürdüren evli ve 2 çocuk babası İbrahim Gürcüoğlu'nun eşeği bir süre önce öldü. Bel fıtığı bulunan ve bu yüzden çalışamadığını söyleyen Gürcüoğlu, maddi imkanının yeterli olmaması üzerine fiyatı bin 500 lirdan başlayan yeni bir eşek alamadığını söyledi. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, kendisinden yardım istemeye gelen Gürcüoğlu'nu kabul edip bir süre görüştü. Görüşmede Gürcüoğlu, eşeğinin ölmesi üzerine çalışamadığını ve zor durumda kaldığını anlatarak, "Benim maddi imkanım yeni bir eşek almaya yetmiyor. Sizden bana yardımcı olup bir eşek almanızı istiyorum. Bu eşeğimle hamallık yaparak geçimimi sağlayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Ayvaz, ilgililere talimat vererek İbrahim Gürcüoğlu'na bir eşek alınmasını istedi. Gürcüoğlu da Ayvaz'a teşekkür ederek valilikten ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz