Valiler Bölgesel Kalkınmayı Değerlendirdi

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) yönetim kurulu toplantısı için Uşak’a gelen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve...

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) yönetim kurulu toplantısı için Uşak’a gelen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Vali Mehmet Ufuk Erden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Valilik şeref defterini imzalayan Vali Balkanlıoğlu ve Vali Çiftçi, Vali Mehmet Ufuk Erden’e Uşak’taki çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Erden ulusal ölçekte kalkınmanın gerçekleştirilebilmesi için bölgesel kalkınmanın önemine değindi.

Reklam
Reklam

Vali Erden, “Bölgesel kalkınmayı ilgilendiren konularda, kamu, özel kesim, sivil toplum temsilcileri ve bilim insanları arasında iletişim ve işbirliğini geliştiren Ajansımız, bu aktörlerin çalışmaları arasında bağlar oluşturmaktadır. Kalkınma bilincini ve ivmesini arttırmak, bölgesel kalkınma konusunda koordinatör ve katalizör bir rol üstlenen Ajansımız bu fonksiyonunu yerine getirme noktasında önemli aşamalar kat etmektedir” dedi.

Vali Erden, İl Valileri ile birlikte hareket ederek bölgenin kalkınması için yoğun bir çalışma içersinde olduklarını sözlerine ekledi. Misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Erden daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Ajansın ocak ayı toplantısının yapılacağı salona geçtiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: