Valiler Kararnamesi

Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Valiler kararnamesiyle Kayseri'ye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün görev süresi boyunca

Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Valiler kararnamesiyle Kayseri'ye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün görev süresi boyunca yaptığı ciddi çalışmalarla halkın takdirini kazandığını ifade etti.

Kaymaz, yaptığı yazılı açıklamada, Vali Düzgün'ün Kayseri Valisi olarak atanmasını büyük üzüntü ile karşıladıklarını belirtti.

Vali Düzgün'e yeni görevinde başarılar dileyen Kaymaz, şunları kaydetti:

"Sayın valimiz görev süresi boyunca Ordu'nun tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, çözüm önerileri getirmiş ve ciddi çalışmalar yaparak Ordu halkının takdirini kazanmıştır. Özellikle Ordu-Giresun Havalimanı, Çevre Yolu, Dere Yolu, Karadeniz - Akdeniz bağlantı yolu, Botanik Park, Çambaşı kayak pisti ve turistik otel yatırımları gibi projelerin gerçekleşmesi için çok önemli çalışmalar yapmış, raporlar hazırlamış ve yatırımların hayata geçirilmesi için takipte bulunmuştur. Eğitime, sağlığa ve sosyal projelere çok önem vermiştir. Görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: