Valiler Kararnamesi

Valiler kararnamesiyle Mardin'e atanan Sinop Valisi Ahmet Cengiz, "Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun

Valiler kararnamesiyle Mardin'e atanan Sinop Valisi Ahmet Cengiz, "Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun olarak sürdürüldüğü bu dönemde Mardin Valisi olarak atanmam, benim için hem ağır bir sorumluluk hem de bir onur" dedi.

Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sinop'ta 28 aydır görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Sinop Valisi olarak görev yaptığı dönemde Sinoplu hemşehrilerinin yakın ilgi, destek ve yardımlarını gördüğünü vurgulayan Cengiz, "Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Yeni Valimiz gerek bilgisi gerekse tecrübesi ile Sinop'ta inşallah çok daha iyi hizmetlere imza atacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Cengiz, şunları kaydetti:

"Ülkemizin her köşesinde huzurun hakim kılınmasına yönelik özverili çalışmaların ve çabaların yoğun olarak sürdürüldüğü bu dönemde Mardin Valisi olarak atanmam, benim için hem ağır bir sorumluluk hem de bir onur. Bu görevin hem insanlığımız için hem Sinop için hem de Mardin için hayırlı olmasını yürekten diliyorum."

Muhabir: Halit Gümüş / Dilek Sezen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: