Valilik Bakıma Muhtaç Çocuklar Için Beş Yıldızlı Rehabilitasyon Merkezi Kurdu

Samsun Valiliği, bakıma muhtaç 13-18 yaş gurubundaki kız çocukları için beş yıldızlı rahabilitasyon merkezi kurdu....

Samsun Valiliği, bakıma muhtaç 13-18 yaş gurubundaki kız çocukları için beş yıldızlı rahabilitasyon merkezi kurdu. Vali Hüseyin Aksoy, Samsun İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Rehabilitasyon Merkezi'nin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edileceğini söyledi.
Vali Hüseyin Aksoy, Sosyal Hizmetlerle ilgili yatırımlar kapsamında 2012 yılında İl Özel İdaresi İmar İnşaat Dairesi Başkanlığı'nca ihalesi yapılan rehabilitasyon merkezi inşaatının tamamlandığını dile getirdi. İlkadım İlçesinde yapılan Rehabilitasyon Merkezi'nin geçici kabulünün yapılmasının ardından İl Özel İdaresi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edileceğini anlatan Vali Aksoy, kurulacak olan rehabilitasyon merkezinde devlet bakımına muhtaç 13-18 yaş grubundaki kız çocuklarına hizmet verileceğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Bodrum ve zemin katları ile birlikte 2 katlı olarak inşa edilen binada, 48 adet oda, bir adet konferans salonu ve sergi salonu yer alıyor. Rehabilitasyon Merkezinde ayrıca; revir, doktor odası, spor salonu, bilgisayar odası, kütüphane, ahşap atölyesi, resim atölyesi gibi birçok farklı amaca yönelik mekânlar yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: