Valilik İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Beyli'nin Acı Günü

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli'nin annesi Müesser Beyli'nin cenazesi toprağa verildi.

Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli'nin annesi Müesser Beyli'nin cenazesi toprağa verildi. Yaklaşık 8 ay önce rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bugün sabah Bilecik Devlet Hastanesi yoğun bakımda hayatını kaybeden Beyli'nin, Dedeoğlu Camisi'ndeki cenaze namazına yakınları, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, valilik personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Necati Akkuş'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Beyli'nin cenazesi, merkez Dereşemsettin köyü mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: