Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Sporcu canlar kardeş okullar’ sloganı ile ‘Valilik Kupası 4. Erkekler Halı...

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Sporcu canlar kardeş okullar’ sloganı ile ‘Valilik Kupası 4. Erkekler Halı Saha Futbol Turnuvası’ tamamlandı. Finalde Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesini penaltı atışları sonucu 6-5 mağlup eden Kazım Karabekir Lisesini turnuvanın şampiyonu oldu.

Erzincan Valiliğinin bünyesinde gençlerin ve öğrencilerin sosyal hayatın farklılıkları ile tanışma, akılcı faaliyetler içerisinde bulunma ve özellikle terör örgütlerinin faaliyetlerinden uzak kalabilmeleri için bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Sporcu canlar kardeş okullar’ sloganı ile ‘Valilik Kupası 4. Erkekler Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Reklam
Reklam

Turnuvaya 23 liseden 200 sporcu katıldı. Turnuvanın final maçı öncesi protokol mensupları ile öğretmenlerin oluşturduğu futbol takımları karşılaştı. Karşılaşmayı öğretmenler takımı 6-3 kazandı. Turnuva hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi; “Turnuvadaki amacımız; gençleri boş zamanlarında kötü alışkanlıklar yerine sporla değerlendirmelerini gerçekleştirmek, okulların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak, gençlerin birbirleriyle kaynaşması için her yıl tertip ediliyor. Çok güzel geri dönüşümler alıyoruz.” dedi.

Turnuvanın final müsabakası 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynandı. Rakiplerini eleyerek finale yükselen Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Kazım Karabekir Lisesi takımları arasında oynanan final müsabakasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında da her iki ekip birer gol buldu ve maç 2-2 sona erdi. Penaltı atışları sonunda rakibi Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesini 6-5 mağlup eden Kazım Karabekir Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: