Valilik Önü Adıyaman Meydanı Olacak

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yapılan anlaşma ile Valilik binasının yerinin ve bahçesinin Adıyaman’a yakışır...

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yapılan anlaşma ile Valilik binasının yerinin ve bahçesinin Adıyaman’a yakışır bir meydan olacağını söyledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ve ilgili bürokratlarla yapılan görüşme neticesinde anlaşma sağlandığı ve Adıyaman’a büyük bir meydan yapılacağını ifade etti.

Valilik alanının 12 bin 900 metrekare alana sahip olduğu ve bu alanın altının 2 veya 3 katlı kapalı otopark, üstünün ise meydan yapmayı planladıklarını belirten Büyükaslan, “Belediyemize yeni hizmet binası yapmak için DSİ Şube Müdürlüğü’nün yeri konusunda protokol imzalamıştık. Adıyaman’ın büyük bir meydana ve otoparka ihtiyacı olmasından dolayı valilik alanının otopark ve meydan olması noktasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Belediye ve Valilik şuan ki DSİ’nin bulunduğu yerde hizmet verecek. Valiliğin yeri ise meydan ve otopark olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: