Valilikte Okul Protokol Töreni

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kumluca Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi binası protokolüne imza...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kumluca Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi binası protokolüne imza attı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, hayırsever Kumluca İmam Hatip Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Başkan Bayram Çiftçi, Yönetim Kuru Üyeleri Kadir Karabaş, Muharrem Şahin, Yusuf Güven ve Mustafa Kolakoğlu ile Kumluca Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi binası protokolüne imza attı.

Vali Altıparmak, gerçekleşen törende 82’inci protokolü imzaladığını, ilk kez bir okul yaptırma ve yaşatma derneği ile protokol imzalayacaklarını ifade ederek, Kumluca’da 30 dönüm arsa üzerine 24 derslikli yeni bir Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi binası yapılacağını söyledi. Vali Altıparmak, hayırseverlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı hayırsever Bayram Çiftçi de dernek olarak böyle bir protokole imza atmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek bir yılda binayı tamamlayıp teslim etmek istediklerini ifade etti.

Protokol imza töreninde Kumluca Kaymakamı Salih Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile İl ve İlçe Milli Eğitim yetkilileri de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: