"Valimiz Evimizde" Projesi

Karaman Valiliği tarafından hazırlanan "Valimiz Evimizde" projesi kapsamında Karaman Valisi Süleyman Kahraman, çeşitli mahallelerde, çeşitli evleri ziyaret ediyor.

Karaman Valiliği tarafından hazırlanan "Valimiz Evimizde" projesi kapsamında Karaman Valisi Süleyman Kahraman, çeşitli mahallelerde, çeşitli evleri ziyaret ediyor.

İlk olarak Ziya Gökalp Mahallesi'nde ikamet eden Şayette Akyüz'ü evinde ziyaret eden Vali Kahraman, Şayette Akyüz ve down sendromlu kızı Rüveyda Akyüz ile sohbet edip, Rüveyda'nın eğitimi ve sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Kahraman, İmaret Mahallesi'nde ikamet eden İlyas Karabacak'ın evini ziyaret ederek ev halkı ile sohbet etti.

Reklam
Reklam

Vali Kahraman, ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada, bir ilin valisi olarak her zaman vatandaşlarla beraber olmaları gerektiğini söyledi.

Esnafın, yaşlıların, hastalarımızın 7'den 70'e her kesimden vatandaşın yanında bulunmalarının önemine değinen Kahraman, şunları kaydetti:

"Onların yaşadıkları sıkıntılara beraber göğüs germeye, onların dertleriyle dertlenmeye, neşeleriyle neşelenmeye çalışmalıyız. Bu kapsamda Valilik olarak bu misyonla hazırladığımız 'Valimiz Evimizde' projesi kapmasında vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edeceğiz. Onların sorunlarını sıkıntılarını kendilerinden dinleyerek onların yanında olmaya onlarla iki bedende bir can olamaya çalışacağız. Vatandaşlarla arasına mesafe koyanlar gönüllerde de kendilerine yer bulamaz. Gerçek demokrasilerde gönüller arasında, halkla devlet arasında bir mesafe, bir engel olamaz, olmaması gerekir. Proje kapsamında çat kapı ziyaretlerimiz olacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: