Valisi Azizoğlu'ndan Yatırımcılara Davet

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Ardahan'ın geleceği parlak, bu nedenle yatırım yapmak isteyenleri bölgeye davet ediyorum" dedi.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Ardahan'ın geleceği parlak, bu nedenle yatırım yapmak isteyenleri bölgeye davet ediyorum" dedi.

Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'ın devlet ve özel sektör destekli olarak gelecek 5-10 yıl içinde farklı bir noktaya taşınacağına inandığını belirtti.

Bölgeye yatırımların hız kazanması için her alanda iş adamlarına davette bulunan Azizoğlu, "Artık herkes Ardahan'daki potansiyelin farkında. Ardahan'ın hangi noktaya gidildiğini görüyoruz. Gelecek 10 yıl içinde nüfusun 50 bin olması bekleniyor. Göç durma noktasına geldi. Üniversitemiz her gün katlanarak büyüyor. Bunlar pozitif gelişmelerdir. Bunları gördüğümüz için ısrarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ardahan'ın stratejik olarak farklı bir noktada olduğunu kaydeden Azizoğlu, "Bugün Ardahan Türkiye'nin Kafkasya ve Orta Asya'ya açılan en önemli kapısıdır. Aktaş Sınır Kapısı'nın açılmasıyla burası farklı bir ticaret merkezi olacak. Önemi daha da artacaktır. Yatırım yapmak isteyenler zaman kaybetmesin. Özellikle başka alanlarda ve başka yerlerde hizmet yapan Ardahanlıların bu bölgeye gelip yatırım yapmalarını istiyoruz. Gecikmesinler, sınır illerin her gün önemi artıyor" diye konuştu.

Azizoğlu, bölge ve milletin geleceğini ilgilendiren her yatırıma devlet olarak tam destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: