Vali”sorumlulugumuz yok”

Şanlıurfa'da sokak ortasında çıkan silahlı kavgada otobüste annesiyle birlikte yolculuk yapan çocuk merminin hedefi oldu.

Dehşet anları otobüs kamerasına saniye saniye yansıdı...

Ahmet Köse’nin sunduğu Kanal Urfa Anahaber’e konuk olarak katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Teşvik konusunda önemli avantajlarının olduğunu bakanların ve işadamlarının katıldığı teşvik toplantıları ile potansiyelin ortaya çıktığını belirterek Şanlıurfa’nın tanıtım eksikliğinin de bu toplantı ile giderileceğini söyledi.

Ahmet Köse’nin Şanlıurfaspor ile ilgili sorusuna ise Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, yönetimin çekileceği ilgili haberlerden sonra Şanlıurfa’nın önemli işadamları bir araya gelerek hiç kimseden bir şey beklemeden taşın altına ellerini koyacaklarını beyan ettiklerini belirterek,” Fethi Şimşek çok güçlü bir liste idi. Yönetim bir devam edeceğiz dediler. Bizim diyeceğimiz başarı dilemektir. Sorumluluğun altına girdiler. Bundan yapabilecek fazla bir şey yok gönlümüz Urfaspor ile birlikte” dedi.

Reklam
Reklam

SORUMLULUK YÖNETİCİLERİNDİR

Gönlünün Finansal bakımdan çok daha güçlü bir yönetim olmasını istediğini ifade eden Vali Güvenç,” Bizim şahıslarla kişilerle işimiz yok. Bundan sonrası her şey yönetimin elindedir. Polemiğe gerek yok. Madem üstlendiler Allah yardımcıları olsun. Ben bunu kayıp olarak görüyorum. O güçlü listeyi. Hiç kimseden bir şey istemeden şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturarak ve Şanlıurfa’ya borcumuz var diye ortaya çıkmışlardı. Ama bu yönetim biz bu işi yapacağız diyor hayırlı olsun. Kırgınlığımızda yok sorumluğumuzda yok. Yeni dönemde sorumluluk üstlenemeyiz. Hiç kimseden yardım istenmeden işi götürecek bir liste varken bu yönetime sadece başarılar dileyebiliriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz