Van Belediyesi’ne Ziyaretler Devam Ediyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Derneği yönetim kurulu...

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Derneği yönetim kurulu üyeleri, eski Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın tutuklanması ve ardından görevinden uzaklaştırılması nedeniyle yerine seçilen Belediye Başkan Vekili Sabri Abi’ye ziyaret ettiler.

İlk olarak kendisini ziyaret eden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ile meclis üyelerini kabul eden Başkan Vekili Abi, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan destek ziyaretlerini anlamlı bulduğunu söyleyen Abi, bundan büyük bir onur duyduğunu belirtti. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını da aktaran Abi, kent için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Burada bir açıklama yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise, Bekir Kaya’nın tutuklanması ve görevinden uzaklaştırılmasını manidar bulduklarını belirterek, “Van ilinin büyükşehir olacak olması ve kentte bu kadar çok ciddi sorunlar varken Başkan Kaya’ya yapılanların doğru bulmuyoruz” dedi.

VATSO Meclis Başkanı Ata Altay ise, Kaya’ya yapılanı doğru bulmadıklarını söyleyerek, “Kent halkı bu insan ‘bizleri daha iyi yönetir’ ‘bu insan bizler için daha çok hizmet yapar’, ‘biz bu insana daha çok güveniyoruz’ dedikleri için oy vermiş ve seçmişlerdir. Yaşanan talihsizlik hiç kimseyi mutlu etmemiştir. Kaya eğer doğru gerekçeler ile tutuklansaydı insanları bu kadar üzmezdi” dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekili Sabri Abi’yi Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: