Van Belediyesi’nin Parke Taşı Ve Kaldırım Çalışması

Van Belediyesi, 2012 yılı içerisinde kentin 8 mahallesinde başlattığı ve yüzde 50 seviyesine ulaşan parke...

Van Belediyesi, 2012 yılı içerisinde kentin 8 mahallesinde başlattığı ve yüzde 50 seviyesine ulaşan parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, belediyenin bu yıl içerisinde; Karşıyaka Mahallesi’ne 30 bin metrekare, Hacıbekir mahallesi’ne 30 bin metrekare, Suphan mahallesi’ne 30 bin metrekare, Beyüzümü-Seyrantepe Mahalleri’ne 36 bin metrekare, Yalı-Selimbey Mahalleleri’ne 30 bin metrekare, şehir merkezi’ne ise 15 bin metrekare parke taşı yol yapımı ve kaldırım çalışması yapmayı hedeflediğini söyledi. Şuan hedeflerinin yüzde 50’sine ulaştıklarını söyleyen Abi, yıl sonunda 8 mahallede yapılan çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlanacağını aktardı. Kent merkezinde 3 yıl önce başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve kent merkezinde parke taşı yapılmayan yer kalmadığını aktaran Abi, “Belediye Başkanımız Bekir Kaya’nın ilk göreve geldiği zaman mahallelere dönük parke taşı ve kaldırım çalışmaları yapma hedefi bugün büyük bir başarı ile devam ediyor. Bekir Kaya’nın üç yıl önce mahallerde başlattığı bu çalışmalar, bugün halkımızda desteği ile hedefine ulaşmıştır” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Halka bir çağrıda bulanan Abi, “Tüm halkımız çalışma yaptığımız sokaklarını korumalı ve zarar görmesine müsaade etmemelidir. Bu açıdan herkesin belediyesinin çalışmalarına sahip çıkmaya ve destek vermeye bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: