Van depreminde ölen üniversite öğrencisi Yozgat'ta toprağa verildi

Van`da hafta sonu meydana gelen depremde hayatını kaybeden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Bölümü son...

Vanda hafta sonu meydana gelen depremde hayatını kaybeden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Bölümü son sınıf öğrencisi Erhan Danışman (29), Yozgatın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
Cenazesi gece Vandan Yozgatın Sorgun ilçesine getirilen üniversite öğrencisi Erhan Danışman, öğle namazını müteakip Salihpaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Erhan Danışmanın, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Bölümünde okuduğu, kalan iki dersi için bir hafta önce Sorgundan Vana gittiği belirtildi. Danışmanın, depremden yarım saat önce eşiyle telefonda görüşerek, yorgun olduğunu ve uyuyacağını söylediği öğrenildi. Deprem anında Danışman`ın uykuda olduğu, iki arkadaşının ise balkondan atlayarak kurtulduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz