Van Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı ‘süper Lig’e Kenetlendi

Bayanlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Van Gençlik Spor Kulübü Bayanlar Hentbol...

Bayanlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Van Gençlik Spor Kulübü Bayanlar Hentbol Takımı, süper lige kenetlendi.

Takım Baş Antrenörü Müslüm Karaboğa, camia olarak hedefe ve başarıya kenetlenmiş durumda olduklarını vurgulayarak, Süper Lig'e çıkmayı çok fazla istediklerini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını 75. Yıl Spor Salonu’nda sürdüren takımın, temposundan oldukça memnun olduğunu belirten Karaboğa, “İnanıyorum ki, bizlere yeni katılan oyuncularımızla birlikte bu yıl iyi bir başarı elde edip, Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Geçen yıl Samsun Bayan Hentbol Takımı ile oynanan karşılaşmanın ardından rakip takımda oynayan ve deprem esnasında Van’da olan 4 sporcunun gönüllü olarak Van’da oynamak istemesinin gurur verici olduğunu ifade eden Karaboğa, “Birçok Süper Lig takımlarından teklif aldıkları halde Samsunlu 4 kızımız, depremler yaşayan ilimizin terörle değil, sporla anılması gerektiğini vurgulayarak, bizimle oynamak istediklerini söylediler. Bu bizim için gurur verici oldu” şeklinde konuştu.

Bayan Hentbol Takımı’nın başarılı olması için tüm halktan destek beklediklerini de dile getiren Karaboğa, şöyle konuştu:

“Spor, sadece futboldan ibaret değil. İstiyoruz ki futbola verilen destek, bizlere de verilsin. Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımızın, iş adamlarımızın ve halkımızın bizlere destek çıkmasını istiyoruz. Onların maddi ve manevi destekleriyle, çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.”

Antrenör Karaboğa, ayrıca 21 Ekim Pazar günü Van’da Diyarbakır ile oynanacak olan maça tüm Van halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: