Van Gölü’nde Aşk Tazelemek Bir Başka Güzel

Tarihi ve doğal güzelliklerini masmavi Van Gölü ile taçlandıran Van, aşıkların da tercih ettiği mekanların...

Tarihi ve doğal güzelliklerini masmavi Van Gölü ile taçlandıran Van, aşıkların da tercih ettiği mekanların başında geliyor.

Van'da, gün batımı sırasında güneşin son ışıklarıyla kızıllaşan gökyüzünün Van Gölü'ne yansıması görenleri adeta büyülüyor. Birçok tarihi ve doğal güzelliği bünyesinde barındıran Van, Van Gölü’nün eşsiz manzarasıyla da adeta bu güzelliklerini taçlandırıyor. Güneşin batmaya yüz tuttuğu dakikalarda özellikle Van Gölü sahiline akın eden aşıklar, hem aşk tazeliyor hem de gün batımının eşsiz güzelliğini seyretme imkanı buluyor. Gördükler manzaranın kendilerini büyülediğini ifade eden aşıklar, güzel zaman geçirdiklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: