Van İçin Altın Vakti

Ziraat Bankası Van Beşyol Şubesi, “Türkiye İçin Altın Vakti” sloganı ile altın toplamaya başlıyor.“Türkiye İçin...

Ziraat Bankası Van Beşyol Şubesi, “Türkiye İçin Altın Vakti” sloganı ile altın toplamaya başlıyor.

“Türkiye İçin Altın Vakti” sloganı ile Türkiye’de birçok ilde altın toplamaya başlayan Ziraat Bankası, Van’da yeniden altın günü başattı. 22-24 Ocak 2013 tarihleri arasında altın toplayan Van merkez şubesinin ardından; 11-12 Mart 2013 tarihleri arasında da Beşyol şubesi altın toplayacak. Yaklaşık 2 haftadır altın günüleri için çeşitli afiş, broşür ve mesajlarla altın günü çağrısı yapan Ziraat Bankası Beşyol Şubesi, 2 gün boyunca fiziki altın kabulü yapacak. Vadeli-vadesiz altın mevduat hesabı açmak için başvuruda bulunacak müşterilere de her türlü bilgi, güvence ve kolaylığı sağlayacak. Ayrıca; bilgi almak için 0432 210 01 90- (dahili hat: 112- 113) nolu telefonu arayan müşterilere de her türlü bilgi aktarılıyor.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası’nın “Türkiye İçin Altın Vakti” afiş ve broşürlerinde; “Evdeki yastık altı altınlarınızı Ziraat’e getirmenin tam vakti”, “Altınlarınızı Ziraat Bankası’nın altın alımı yapan şubelerine getirin eksperlerce değeri hesaplansın, ziraat güvencesiyle değerlensin. Masraf alınmayan altın mevduat hesabınızı dilediğiniz zaman nakde çevirebilir, isterseniz vadeli altın mevduat hesabıyla altın katabilirsiniz” şeklinde açıklama yer alıyor.

Ocak ayında; Van merkez şubede 3 günlük altın günü düzenleyerek yoğun ilgi ile karşılaşan Ziraat Bankası, mart ayında Beşyol şubesinde düzenleyeceği altın gününde de yoğun ilgi bekliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: