Van Merkezli Operasyon

KAYSERİ (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri, destek olmak amacıyla Vakfa 4 bin lira bağışta bulundu.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşlarının açıklaması Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşlarına üye bir grup da Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, İHH İnsani Yardım Vakfı'na destek verdi. Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, İHH'ya desteklerinin devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti: "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da şehrimizde, ülkemizde ve dünyada hakkın ve adaletin yanında yer almaya devam edeceğiz. Mazlumların ve mağdurların sahipsiz kalmaması için gösterdiğimiz her türlü çabada olduğu gibi, bugünden sonra da başta İHH ve diğer insani yardım kuruluşlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca ülkemizdeki kökü içeride veya dışarıda her türlü hukuksuzluğun, adaletsizliğin ve gayrimeşru yapılanmaların karşısında olduğumuzu, meşru millet idaresinin yanında olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: