Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu Basketbol Müsabakalarında Grup Birincisi Oldu

Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu öğrencileri, Erzincan'da düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında...

Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu öğrencileri, Erzincan'da düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında grup birincisi olarak Van'ı Türkiye yarı finallerinde temsil etme hakkı kazandılar.

Erzincan'da üç gün süren müsabakalarda, Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu, Tatvan YİBO ilköğretim Okulu ve final maçında da Erzincan Özel Fidem Koleji'ni çok çekişmeli geçen maçlarda yenerek grup birincisi oldu. Okul Müdürü Mehmet Yıldız, öğrencilerinin sadece sınavlarda değil, sportif faaliyetlerde de kendilerine sunulan en iyi imkânların karşılığını verdiklerini belirterek, 'Öğrencilerimiz, sportif aktivitelerle derslere daha iyi motive olmakla kalmayıp sadece okulumuzu değil, Van'ı da gururlandırıyorlar' dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye genelindeki elde ettikleri başarılar zincirine bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Mehmet Yıldız, 'Bu başarıda öğrencilerimizin yanı sıra öğretmenlerimizin de gayretli çalışmaları da başarıyı getiren en önemli faktörlerden birisidir' dedi.

Yıldız, öğrencilerinin yarı finalde de Van'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını vurgulayarak, başarılı öğrencilerinin yanı sıra bu başarıda emeği geçen öğretmenleri ile çocuklarını bu konuda yönlendirerek destek olan velilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: