Van PERDER'den, VATSO'ya Ziyaret

Van Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sıdık Tatar ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Van Ticaret

Van Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sıdık Tatar ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tatar, Van'daki gıda ve ihtiyaç maddeleri perakende satıcıları olarak, bir çatı altında toplandıklarını, Türkiye Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Federasyonu'na bağlı olarak PERDER'i kurduklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nadiroğlu, "Seçimler birer süreçtir. Asıl olan ilin geleceğidir. Yoksa makamlar geçicidir. Buradaki amacımız ildeki işsizliği azaltmak, tüccar tacir ve sanayicimizin önünü açacak projeleri hayata geçirmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, VATSO'nun, PERDER üyelerine yönelik, alanlarında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşecek bir panele, destek sunabileceği ifade edildi.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: