Van Persie isyan etti: 'Rezil bir görüntü'

Stattaki ambulans problemi nedeniyle 15 dakika sedye ile yerde yatan Robin van Persie, “Yaşananlar aptallık. Dünya bu olayı izledi. Türkiye’nin imajı adına çok üzücü” dedi.

Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada sol göz kapağı yırtılan Robin van Persie, ambulans krizi nedeniyle 15 dakika sedye ile yerde yatmasına büyük tepki gösterdi. Kendisini görüntüleyenlere, “Beni çekmeyin, böyle gözükmek istemiyorum” diyen Hollandalı yıldız, olayın ardından yaşananlara isyan etti. Tüm dünyanın bu olayları izlediğini dile getiren RvP, “Türkiye'nin imajı açısından kötü oldu” ifadelerini kullandı.

TELEFONLARINI AÇMADI

Türkiye gibi bir ülkede böyle şeylerin yaşanmaması gerektiğine dikkat çeken Robin van Persie, “Kapılar kilitli olduğundan ambulans stattan çıkamadı. Türkiye adına rezil bir görüntü oldu. Yaşananlar tamamen aptallık. Ülke adına üzücü” dedi. Takım arkadaşlarının maç sonrasında geçmiş olsun dileklerini kabul eden tecrübeli golcü, İngiliz ve Hollanda basınından yaşananlarla ilgili olarak kendisine ulaşmaya çalışan gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı.

Reklam
Reklam

DERBİDE OYNAYABİLİR

Sol göz kapağında açılma olan Van Persie'ye yönetici Barış Aydil tarafından müdahalede bulunuldu. Aynı zamanda estetik uzmanı da olan Aydil, Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla harekete geçti. RvP'nin sol göz kapağına dikiş atılmadı, özel estetik bir malzemeyle yara bölgesi yapıştırıldı. Yara, dikişe gerek kalmadan iyileşecek. Sağlık durumu gayet iyi olan Hollandalı yıldızın takımla birlikte çalışabileceği ve Galatasaray derbisinde forma giyebileceği bildirildi.