Van SBS il birincisi Serhat Eğitim Kurumlarından çıktı

Van’da 2011 yılı 7’inci sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Serhat Eğitim Kurumları öğrencisi...

Van’da 2011 yılı 7’inci sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Serhat Eğitim Kurumları öğrencisi Enes Anaş 496,406 puan alarak Van il birincisi oldu.
Van’da eğitim faaliyetlerinde bulunan Serhat Eğitim Kurumları 2010-2011 SBS’de il birincisi çıkardı. Kurumun 5 öğrencisi de Van’ın ilk 10 arasında yer aldı.
SBS’de gösterdikleri başarıyı değerlendirmek ve başarılı öğrencilere plaket vermek için Serhat Eğitim Kurumları, Özel Serhat Nevbahar İlköğretim okulunda basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda konuşan Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Kankılıç, Serhat Eğitim Kurumlarının geleneğini bozmadan, başarısını devam ettirdiğini söyledi. Her yıl sınav sonuçları açıklandığında başarılarına açıklamanın kendisine mutluluk verdiğini dile getiren Kankılıç, “Kuruluşumuzdan bugüne özel okulculuk adına Van’da bir başarı standardı oluşturduk. Geçtiğimiz yılların il geneli Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı (OKS) ve SBS sonuçlarına baktığımızda, bu yıl okul ortalamasına göre Van tarihinde bir ilk gerçekleştirerek puan ortalamasında il rekoru kırdık. Sonuçlara baktığımızda bu yıl başarımızı geçen yıla göre daha da artırdığımızı gördük ve bundan dolayı mutluluk duyduk. Sonuçlar açıklandığında yine Van’da ve Türkiye’de zirve okul olmaya devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.
Serhat Eğitim Kurumlarının 2010-2011 Eğitim yılı SBS sonuçlarına göre başarısını arttırarak devam ettiğini belirten Kankılıç, “7. Sınıf öğrencilerimizden Enes Anaş 2010-2011 Eğitim yılı SBS sonuçlarına göre 496,406 puan alarak Van 1.’si olmuştur. 5 öğrencimiz aldığı sonuçlarla, Van’da ilk 10’a, girmiştir. Tabi bu başarıları görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler de bu vesileyle hem sizlerle bu mutluluğumuzu paylaşalım, hem de sizlerin huzurunda, bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi tebrik edelim istedik. Yıl boyunca etkili ve verimli çalışmalarımızın sonuçlarını almış olmaktan çok mutluyuz. Velilerimizin bize olan güvenlerine layık olmanın huzuru içerisindeyiz. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimize, eğitim liderlerimize ve velilerimize teşekkür ederken, başarımızın asıl kahramanları sevgili öğrencilerimin gözlerinden öpüyorum.” diye konuştu.
Daha sonra başarılı öğrencilere madalya takan Mahmut Kankılıç, başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz