Van TSO, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

 Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (Van TSO) kümelenmiş iş ve üretim merkezlerindeki toplantılarının 5'incisini, Van Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu kümelenmiş iş ve üretim merkezlerindeki toplantılarının 5'incisini, Van Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirdi. Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yaşar Hamzadayı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, kentte yaşayan bireyler olarak kenti sahiplenmek ve sorunlarıyla ilgilenmek zorunda olduklarını belirtti. Kurumlar arası diyalog ve ortak çalışmadan yana olduklarını vurgulayanTakva, şöyle konuştu: "Kentin önemli bir meslek odası olarak içinde odamız üyelerinin olduğu tüm kümelenmiş iş yerlerini önemsiyoruz. Mevcut sorunları yerinde tespit edip, odamıza intikal ettirilen sorunları yönetim kurulu gündemine alıyoruz ve ilgili kurumlarla yazışarak buralardaki sorunların çözümü için uğraş veriyoruz. Gittiğimiz her yerde birlikten yana, ortak çalışmadan yana tavır alıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu kentin sakinleri değil, sahipleri olarak bir araya gelirsek güzel şeyler üretebiliriz. Gerek kendi üyelerimizle yaptığımız sektör toplantıları, gerekse farklı meslek odası, sivil toplum örgütleriyle yaptığımız toplantılarda her zaman ortak çalışmanın önemine vurgu yapıyor, bu yönde çalışmadan yana olduğumuzu söylüyoruz." Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hamzadayı ise Van TSO yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hamzadayı, "Bizim sorunlarımızı dinlemeleri ve çözüm odaklı destekleri alışık olmadığımız bir durum. Bizimle aynı masada oturan başka kurum görmediğimiz için Van TSO yönetim kurulunun bu toplantılarını önemsiyoruz. Bundan sonra da sorunlarımızın çözümü noktasında Van TSO'yla ortak çalışma içinde olacağız" dedi. Toplantıya Van TSO yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Demirciler ve Tornacılar Odası Başkanı İdris Karael, Van TSO Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Harman, meclis üyeleri Celal Tekin ve Şefik Eren de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: