Van TSO Ve Girne Amerikan Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü Imzalandı

 Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) arasındaki ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) arasındaki ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Van TSO binasında düzenlenen protokol imza törenine, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve Girne Amerikan Üniversitesi GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Takva, Van TSO ve GAÜ için gerçekleşen protokol anlaşmasının hayırlı olmasını dileyerek, işbirliğinin her iki kuruma da faydalı olacağına inandığını belirtti. Takva,"İki büyük depremin yaşandığı ilimizde toparlanma süreci biraz uzun sürdü. Nüfusu 1 milyon 70 bin olan Van, coğrafyası ve yüz ölçümü bakımından önemli bir sırada yer alıyor. Medeniyetler şehri olan Van’ın güzelliklerinden faydalanmamız gerekiyor” dedi. Vehbi ise Van TSO ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin gerçekleşen protokol anlaşması ile birlikte ilişkilerin güçleneceğine inandığını söyledi. Ardından protokol imza törenine geçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: