Van TSO Yönetim Kurulundan Vali Bilmez’e ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Bilmez’e odanın faaliyetleri ve üye sayısı hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı.Vali Bilmez, nezaket ziyaretinden dolayı Van TSO heyetine teşekkür ederek, toplumun her kesimine olduğu gibi STK’lara da büyük önem verdiğini, Van için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Van TSO ile işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Bilmez’e odanın faaliyetleri ve üye sayısı hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı.
Vali Bilmez, nezaket ziyaretinden dolayı Van TSO heyetine teşekkür ederek, toplumun her kesimine olduğu gibi STK’lara da büyük önem verdiğini, Van için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Van TSO ile işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz